Project

Proiectul “ARO REVOLUTION” a luat nastere din pasiunea studentilor pentru SUV-urile marca ARO insa aceasta fila de istorie a fost atat de puternica si prezenta, incat atunci cand initiatorului proiectului i s-a propus de catre domnul Decan al Facultatii de Mecanica sa se gandeasca la un proiect, in mintea lui a incoltit imediat o idee: sa organizeze un concurs de design pe tema “ARO”.

Participanti au fost din toate colturile tarii, de la elevi pana la masteranzi, cu desene ce reprezentau, in viziunea fiecaruia noul model “ARO”.  Ne-am bucurat sa aflam ca pe primul loc a fost chiar un student al facultatii, Silviu Ceausu, fapt ce ne-a dat aripi si ne-a facut sa ne gandim la viitor: “ce-ar fi sa si construim masina respectiva?” Asa ca s-a pus la punct o echipa de oameni capabili, structurata pe diverse domenii.

Cu acest proiect ne propunem sa renastem marea „Pasare Phoenix” a Romaniei, si sa construim un Aro dupa designul castigator. Va fi multa munca, multe ore petrecute in atelierele facultatii, insa dorinta de a revedea pe drumurile patriei un „Zimbru din Carpati” sparge orice bariera. Drumul va fi lung, momente dificile vor fi multe, insa echipa deja formata este constienta de toate greutatile care se ivesc pe parcursul proiectului si sunt pregatiti sa infrunte dificultatile pentru a-si atinge obiectivul final.

Noi suntem inceputul unei noi generatii iAro!

iARO Camarad army

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: