Team

Imediat dupa finalizarea concursului “ARO REVOLUTION” , ne-am gandit  ca ar fi o initiativa frumoasa de a duce mai departe aceasta idee, si sa construim  pe baza desenului castigator, realizat de Silviu Ceausu, o masina de teren.  Dar pentru a reusi  acest lucru avea nevoie de o echipa. Zis si  facut. S-a creat o lista de departamente ce trebuiau sa faca parte din proiect, afisandu-se ulterior pe panorile facultatii. In urmatoarele zile, cei care au dorit sa faca parte din proiect au trimis e-mail cu CV-urile lor si cu o scrisoare de intentie acestea fiind analizate cu atentie de catre profesorii Facultatii de Mecanica. Dansii au fost cei ce au decis cine sunt cei mai capabili studenti care vor forma echipa de realizare a autovehicolului de teren.

Initial, concursul a avut drept scop descoperirea unor talente in design, a unor potentiali viitori studenti ai Facultatii de Mecanica, insa proiectul a luat amploare si cu ajutorul conducerii facultatii, a profesorilor coordonatori si bineinteles a studentilor, s-a ajuns la dorinta de a readuce Romaniei ceea ce i-a apartinut candva si anume sa construim un Aro dupa noul design oferit de Silviu Ceausu.

Suntem o mana de stundeti pasionati de offroad, motivati de ideea realizarii unui Aro cu un nou design, studenti cu o dorinta foarte mare, care vor sa aduca un plus de patriotism fata de brandul Romanesc care mai traieste doar prin prisma pasionatilor si posesorilor de astfel de masini.

Noi suntem inceputul unei noi generatii iAro!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: